03年生日BBQ派對

03年生日BBQ派對

文章jacqueline » 2008-06-29, 22:54

亞倫ge生日派對, 多數在酒店宴會廳攪ge. 唯獨03年的聚會, 我地去左白石一個BBQ場地, 所以印象特別深刻。仲要多謝fan club committee,gum辛苦安排旅遊巴俾我地.你地有冇出席?
其實我要乜o野o者.....亞倫天天開心....年年開個唱lor
頭像
jacqueline

Re: 03年生日BBQ派對

文章alantamint'lfanclub » 2008-06-30, 17:52

咁!在郵輪上與Alan一起慶祝生日,你有否試過呢??? :lol: :lol:
頭像
alantamint'lfanclub

文章FBI » 2008-06-30, 18:21

係郵輪? 唔係掛.. 聽到都開心呀! :lol: :D
頭像
FBI

文章月下老人 » 2008-06-30, 21:39

alantamint'lfanclub 寫:咁!在郵輪上與Alan一起慶祝生日,你有否試過呢??? :lol: :lol:

咁"筍"? 真係發夢都冇諗過 :P 唔通年尾....
其實每一次咁近咁望住Alan, 都會令我自己心跳加速嘅
月下老人

文章alantamint'lfanclub » 2008-07-01, 09:23

FBI 寫:係郵輪? 唔係掛.. 聽到都開心呀! :lol: :D

係呀!珍珠都無咁真!嘻!那年Alan既與參加者影相, 又頒發獎學金.
頭像

文章alantamint'lfanclub » 2008-07-01, 09:25

月下老人 寫:
alantamint'lfanclub 寫:咁!在郵輪上與Alan一起慶祝生日,你有否試過呢??? :lol: :lol:

咁"筍"? 真係發夢都冇諗過 :P 唔通年尾....

咁敏感0架!
頭像

文章偏愛 » 2008-07-01, 12:55

做Alan fans 最幸福的事,就係凡事都總有機會既,而fan club每次都有驚喜比我地 ;) 攪下攪下,好快fan club就30週年啦 :D
偏愛

文章jacqueline » 2008-07-01, 21:45

我未試過呀! 我好遲入會ga! 有冇當年ge相post上黎睇下?

暫時我最like係03年BBQ同埋05(Road Show mini-concert)
其實我要乜o野o者.....亞倫天天開心....年年開個唱lor
頭像
jacqueline

文章實在麟迷 » 2008-07-01, 21:59

咁正 :D
頭像
實在麟迷

文章alantamint'lfanclub » 2008-07-01, 23:38

jacqueline 寫:

我未試過呀! 我好遲入會ga! 有冇當年ge相post上黎睇下?

暫時我最like係03年BBQ同埋05(Road Show mini-concert)

遲下在會刊回顧下啦!
頭像

下一頁

回到 歌迷會集體回憶

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客