試下......

Razzie留言給各位歌迷

試下......

文章Razzie » 2009-06-04, 00:33

頭像
Razzie

Re: 試下......

文章AlanStar » 2009-06-04, 01:14

tested, thank you :P
譚詠麟是樂壇神話,
譚詠麟的巨星地位超然沒有一點架子,
譚詠麟在樂壇多年已經超晒班, 真是無與麟比;
我巳無話可說!...
頭像
AlanStar

文章Joanne Yeung » 2009-06-04, 01:52

add左啦....Great :D
希望alan可以自己上去facebook睇下啦 :lol:
alan & razzie 美加tour大家要小心身體 ;)
叫alan多D休息, 吾好亂食野... :lol:
頭像
Joanne Yeung

文章Razzie » 2009-06-04, 01:57

Joanne Yeung 寫:add左啦....Great :D
alan & razzie 美加tour大家要小心身體 ;)

佢自己就應該唔會啦...不過我會開比佢睇..
多謝你呀..我地會小心架啦..
頭像
Razzie

文章大口仔 » 2009-06-04, 09:43

Thank you Razzie!

:mrgreen:
沉思的海鳥 彷也知道 幻想著跟你一起
頭像
大口仔

文章Joanne Yeung » 2009-06-04, 13:32

Razzie 寫:
Joanne Yeung 寫:add左啦....Great :D

佢自己就應該唔會啦...不過我會開比佢睇..
多謝你呀..我地會小心架啦..

唔該哂...Razzie :D

alan自己開都有d挑戰性... :mrgreen:
頭像
Joanne Yeung

文章uj » 2009-06-04, 16:02

Add 左,遲d肯定好多人add!叫Alan得閒上去講下野,照顧下我地啦! :D
樂與悲,喜與哀,紛擾的世界內某一屋簷,便是你我最愛的天;
去我憂,解我酸,許多的勸勉伴笑聲相傳,就令世界變得更暖。
頭像
uj

文章譚氏兄弟 » 2009-06-20, 08:14

多謝razzie, 我宜家日日上facebook睇阿倫:)
以前好想阿倫可以好似華仔咁,有官方網站,今日都算夢想成真
譚氏兄弟

文章阿新 » 2009-06-22, 01:21

update 得好密, 做亞倫歌迷真幸福!
阿新

回到 Razzie留言

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客