全新廣東大碟......

Razzie留言給各位歌迷

全新廣東大碟......

文章Razzie » 2009-04-21, 16:11

錄音已經進入尾聲....後期製作亦進行中 ~~~~希望暑假推出 , 一知道幾時會通知大家 !!!!

我諗大家都大概知道溫拿上海演唱會完成後 , 又會準備左麟右李海外演唱會......

第一站應該會係:中山小欖 (5月23日) / 順德 ( 5月30日)
多倫多 (6月8日) / 大西洋城 (6月13日) / 拉斯維加斯 (6月20日)

仍在洽談中其他地方會係 : 吉隆坡 (9月) / 澳洲 (10月)
有消息會即通知 !!!

5月3日屯門簽名會見 !!!!! :mrgreen:
頭像
Razzie

Re: 全新廣東大碟......

文章Razzie » 2009-04-21, 16:19

想問下呢....我其實好想換左個巴黎鐵塔張相架...比個alan個樣你地睇
但係...我轉唔到呀...有無人幫下我.... :roll:
頭像
Razzie

文章lsp403 » 2009-04-21, 16:39

Thanks Razzie!
暑期~~仲有排等 :shock:
lsp403

文章uj » 2009-04-21, 18:22

Razzie 寫:想問下呢....我其實好想換左個巴黎鐵塔張相架...比個alan個樣你地睇
但係...我轉唔到呀...有無人幫下我.... :roll:

1. click 上面"會員控制台(UCP)"
2. click "個人資料"
3. click "編輯頭像"
4. 改頭像
8-)
樂與悲,喜與哀,紛擾的世界內某一屋簷,便是你我最愛的天;
去我憂,解我酸,許多的勸勉伴笑聲相傳,就令世界變得更暖。
頭像
uj

文章Razzie » 2009-04-21, 18:39

uj 寫:
Razzie 寫:想問下呢....我其實好想換左個巴黎鐵塔張相架...比個alan個樣你地睇

4. 改頭像
8-)

頭像檔案大小必須介於 0 和 9 KiB 之間。--------------->整極都係咁喎
頭像
Razzie

文章Professor » 2009-04-21, 22:05

Razzie 寫:
uj 寫:

4. 改頭像
8-)

頭像檔案大小必須介於 0 和 9 KiB 之間。--------------->整極都係咁喎

要用software將張相縮細到 0 和 9 KiB 之間至得﹗
新鮮經典的對比 總珍惜身邊的你
I'll spend my whole life loving you
頭像
Professor

文章Joanne Yeung » 2009-04-22, 00:21

Professor 寫:
Razzie 寫:
uj 寫:1. click 上面"會員控制台(UCP)"
4. 改頭像
8-)

要用software將張相縮細到 0 和 9 KiB 之間至得﹗

你用software例如photoshop改完100X100pixels之後再改細dpi就應該可以去到9kb啦!
另外你可以試下用以下網站resize睇下得唔得!
http://webresizer.com/resizer/
頭像
Joanne Yeung

文章admin » 2009-04-22, 11:08

大家好,其實早前已增加了頭像的size和resolution,現應該可容納2MB的(200 x 200 pixel)。請大家試下!

P.S. 期待Alan全新唱片 :D
admin
系統管理員

文章m » 2009-04-22, 13:15

Thanks! Razzie.

期待暑假,期待ALAN 新碟! :D
頭像
m

文章Razzie » 2009-04-22, 14:06

多謝大家既協助...攪掂左啦..
大家有新樣睇啦 !!!!
頭像
Razzie

下一頁

回到 Razzie留言

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客