左麟右李2009演唱會

Razzie留言給各位歌迷

左麟右李2009演唱會

文章Razzie » 2008-12-18, 01:47

大家都見到 alan 既努力成果...係咪又變返好鬼靚仔呢.....

呢個星期五下晝 5 點半 alan 會同克勤係尖沙咀既星光大道某餐廳出現架...你地記得黎捧場啦...有驚喜架 !!! :lol:

地址 : 新世界中心地下 L012 B 號舖 Blues By the Bay
附加檔案
UK trip 1026 copy.jpg
UK trip 1026 copy.jpg (87.84 KiB) 被瀏覽 10749 次
最後由 Razzie 於 2008-12-18, 19:39 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
Razzie

Re: 左麟右李2009演唱會

文章uj » 2008-12-18, 10:20

Thanks, Razzie.

所以Alan都要keep住開演唱會先得! :mrgreen:
樂與悲,喜與哀,紛擾的世界內某一屋簷,便是你我最愛的天;
去我憂,解我酸,許多的勸勉伴笑聲相傳,就令世界變得更暖。
頭像
uj

文章m » 2008-12-18, 13:10

Thanks, Razzie. :D
頭像
m

文章Wing Lau » 2008-12-18, 17:17

多謝razzie :lol:

要alan既老友幫幫手, 唔好成日叫alan食宵夜呀.. :twisted:
Wing Lau

文章hui91 » 2008-12-18, 18:59

Thanks Razzie. :D
あんなに誰かを 愛せない圖檔

圖檔
頭像
hui91

文章Razzie » 2008-12-18, 19:29

Wing Lau 寫:多謝razzie :lol:

要alan既老友幫幫手, 唔好成日叫alan食宵夜呀.. :twisted:

無啦...食少左好多呀
頭像
Razzie

文章I can do » 2008-12-18, 20:19

左麟右李演唱會記者招待會 - 係招待記者, 歌迷係門口睇?
頭像
I can do

文章今生往事 » 2008-12-23, 12:45

阿伦看着的确是比在成都的时候瘦好多了,新年有时间我一定去香港看RAZZIE姐和阿伦! :D
今生往事

文章爱麟有余 » 2008-12-27, 04:15

RAZZIE姐姐黎好;请问要左麟右李既门票系边度定啊,可唔可以卑个网址我啊,唔乖晒.
爱麟有余

文章Ronald » 2009-09-24, 22:37

校长什么时候到武汉来开哈演唱会呀…我们好期待哦^ :roll:
Ronald

下一頁

回到 Razzie留言

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客