03年生日BBQ派對

Re: 03年生日BBQ派對

文章月下老人 » 2008-07-02, 22:30

alantamint'lfanclub 寫:
月下老人 寫:
alantamint'lfanclub 寫:咁!在郵輪上與Alan一起慶祝生日,你有否試過呢??? :lol: :lol:

咁"筍"? 真係發夢都冇諗過 :P 唔通年尾....

咁敏感0架!

噢! 原來係過去式! 表錯情添 :ugeek:

fan club 會唔會翻印舊會刊送/賣俾我地呀! 早排有人係信和放d舊會刊,我都想買,但冇理由益d炒家 :evil:
其實每一次咁近咁望住Alan, 都會令我自己心跳加速嘅
月下老人

文章愛自己 » 2008-07-04, 12:50

alantamint'lfanclub 寫:
jacqueline 寫:
alantamint'lfanclub 寫:咁!在郵輪上與Alan一起慶祝生日,你有否試過呢??? :lol: :lol:

我未試過呀! 我好遲入會ga! 有冇當年ge相post上黎睇下?

暫時我最like係03年BBQ同埋05(Road Show mini-concert)

遲下在會刊回顧下啦!

重現眼前仲好 :D
每個人都係獨一無二既
先要喜歡自己 愛自己
至可以做到想做既事

如何喜歡你 如何結識你
只要我一息尚存
我也忘不了.....ALAN
頭像
愛自己

文章Ringo » 2016-03-02, 17:34

hallo hallo !
if you have food in your refrigerator, clothes to wear, a roof on your head and a place to sleep, you are richer than the 75% of the people who live on this Earth
頭像
Ringo

文章blackjack » 2016-03-04, 00:28

Ringo 寫:hallo hallo !

hello~~~
頭像
blackjack

上一頁

回到 歌迷會集體回憶

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客