譚詠麟x杜麗莎 演唱會日期: 20July - 23July

討論任何有關Alan的事情、新聞

譚詠麟x杜麗莎 演唱會日期: 20July - 23July

文章tmf » 2012-04-25, 20:52

譚詠麟 杜麗莎 Time After Time Concert 2012
2012年7月20日至23日

中銀信用咭咭戶專享優先訂票(5月7日至11日)

頭像
tmf

Re: 譚詠麟x杜麗莎 演唱會日期: 20July - 23July

文章jon » 2012-04-25, 21:55

Thanks!
誰曾熱愛我 還盡以愛 用真心作證
頭像
jon

Re: 譚詠麟x杜麗莎 演唱會日期: 20July - 23July

文章AlanStar » 2012-04-25, 22:47

映到好似個外孫推住個阿婆出黎
譚詠麟是樂壇神話,
譚詠麟的巨星地位超然沒有一點架子,
譚詠麟在樂壇多年已經超晒班, 真是無與麟比;
我巳無話可說!...
頭像
AlanStar

文章譚氏擁躉 » 2012-04-26, 01:42

AlanStar 寫:映到好似個外孫推住個阿婆出黎

:lol:
係個仔推住阿媽去飲, 不過伯母坐....太口臭, 唔講la

話時話, 淨睇個倫樣, 今次靚過再度感動張poster!
譚氏擁躉

文章josephine » 2012-04-26, 05:40

譚氏擁躉 寫:
AlanStar 寫:映到好似個外孫推住個阿婆出黎

:lol:
係個仔推住阿媽去飲, 不過伯母坐....太口臭, 唔講la

話時話, 淨睇個倫樣, 今次靚過再度感動張poster!

今次倫樣好靚, 09/11年好騎呢, 10再度感動好醜樣, 其實Alan正正常常就好靚
josephine

文章Madam Ma » 2012-04-26, 12:13

今次真係幾靚仔呀 :)
唔知係唔係杜麗莎肥,映得Alan塊面好瘦呢?

Time after Time, 會唔會好多英文歌?
頭像
Madam Ma

文章動力 » 2012-04-26, 22:18

請問幾時公開售票?
動力

文章蔣穎珊 » 2012-04-28, 06:18

好像是五月中
蔣穎珊

文章小寒 » 2012-05-01, 23:18

如果有用photoshop執過, 冇理由淨係執Alan個樣, 唔執杜麗莎?
頭像
小寒

文章Madmo » 2012-05-02, 23:55

小寒 寫:如果有用photoshop執過, 冇理由淨係執Alan個樣, 唔執杜麗莎?

Photoshop can only do so much. :lol:
圖檔
頭像
Madmo

下一頁

回到 一般討論區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客