譚詠麟x杜麗莎演唱會

討論任何有關Alan的事情、新聞

Re: 譚詠麟x杜麗莎演唱會

文章Madam Ma » 2012-04-26, 12:17

yauwailino2002 寫:老實講而家既校長真係唔好合作太多啦,之前幾次我聽合唱現場都出事,記好d歌詞同埋唔好用十日去預備一個演唱會咁少啦!

今次想佢認真的,但又唔想攪到成個名曲滿天星咁,唯有不帶期望入場,希望到時有驚喜la
頭像
Madam Ma

文章杰佬 » 2012-04-26, 22:40

譚詠麟x杜麗莎好騎呢feel,唔慣。形式上唔會好似左麟右李組合,但又未至於秋官阿姐o個款。
杜麗莎x林子祥夾D,大家都鬼鬼地,譚詠麟x譚詠麟就最煞食,毋須感動毋須金曲,最真最自然o嘅譚詠麟,大家就會入場俾個LIKE。

點解會有譚詠麟x杜麗莎泥個組合?有人話係杜麗莎惹官非近年又多負面o野,譚大仙出手打救。亦有人話舊年Joey V紀念音樂會後,一拍即合。更有網友話舊年903攪個李克勤x林子祥拉闊,右李揾阿Lam,左麟就揾右莎,交換partner喎 8-)
杰佬

文章年青粉絲 » 2012-04-27, 02:20

杰佬 寫:譚詠麟x譚詠麟就最煞食,毋須感動毋須金曲,最真最自然o嘅譚詠麟,大家就會入場俾個LIKE

AGREE x 2!!! :)
年青粉絲

文章年青粉絲 » 2012-04-27, 02:28

yauwailino2002 寫:總之1+1隨時又細過1 :(
話時話 大家會唔會睇?

今次應該唔會睇 ;)
不過已訂左飛去看澳門再度感動encore演唱會, 相信計埋酒店船飛, 澳門仍然超值, 至少真真正正個唱, 09年動感感動仲有驚喜, 唱了都市獵人 :)
年青粉絲

文章幸南 » 2012-04-27, 12:48

年青粉絲 寫:
杰佬 寫:譚詠麟x譚詠麟就最煞食,毋須感動毋須金曲,最真最自然o嘅譚詠麟,大家就會入場俾個LIKE

AGREE x 2!!! :)

同意, 講得好!

寄望今次上倫下莎專輯唔好咁惡頂, 演唱會有些少遺珠聽下
前面或許就是懸崖 仍然活得相當痛快
能陪伴所愛 這刻不太壞
幸南

文章蔣穎珊 » 2012-04-28, 06:20

很想他們再合唱Feelings
還有假如、仍然記得嗰一次
蔣穎珊

文章呀成 » 2012-04-29, 23:40

蔣穎珊 寫:很想他們再合唱Feelings
還有假如、仍然記得嗰一次

一定唱啦! 杜麗莎有幾多首hit songs? 英文老歌一定大把!
再度感動演唱會3D-BD幾時出呀???
頭像
呀成

上一頁

回到 一般討論區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客