大家齊選 [一點光 Shine A Light ] 3rd Plug

討論任何有關Alan的事情、新聞

大家齊選 [一點光 Shine A Light ] 3rd Plug

投票活動將於 2012-05-22, 21:47 結束

Forever Young
12%
情海方舟
6%
舊生會派對
52%
理直氣柔
沒有投票
蠶絲
3%
愛未等於擁有
27%
玩不起
沒有投票
何謂愛
沒有投票

總投票數 : 66

Re: 大家齊選 [一點光 Shine A Light ] 3rd Plug

文章呀成 » 2012-04-15, 12:43

jon 寫:只可惜 新碟逃不過被冷落的命運, 看來Alan要宣傳和杜麗莎的新碟演唱會, [一點光 Shine A Light ] 未必會有3rd Plug :(

這是壞消息呀!今次水準咁好,一定要plug多幾首呀
再度感動演唱會3D-BD幾時出呀???
頭像
呀成

Re: 大家齊選 [一點光 Shine A Light ] 3rd Plug

文章AlanFan » 2012-04-16, 02:55

我估有都係散播 下「舊生會派對」又或者「愛未等於擁有」啦...其實我想係「情海方舟」..當然目前希望谷到「情思中獨困」再上冠就滿足啦..
AlanFan

文章paulmay » 2012-04-16, 10:44

投左 情海方舟 一票. :)
paulmay

文章littlefans » 2012-04-17, 23:19

Alan * Mr. Rolling Power大碟3rd Plug 六時十五十六分-上唔到榜
再度感到大碟 3rd Plug -No

今次...睇下點
舊生會-有機上榜
愛未等於擁有-唱的感動應該可以同"那誰"有得比!...博一博上榜/甚至口卑取埋冠軍
littlefans

文章minty » 2012-04-18, 07:36

littlefans 寫:Alan * Mr. Rolling Power大碟3rd Plug 六時十五十六分-上唔到榜
再度感到大碟 3rd Plug -No

今次...睇下點
舊生會-有機上榜
愛未等於擁有-唱的感動應該可以同"那誰"有得比!...博一博上榜/甚至口卑取埋冠軍

Agree x 2!!!

愛未等於擁有, 有話題, 夠feel, 派上台讓多些人欣賞, 無論結果如何, 總好過淪為滄海遺珠.
我依然記得, 當我買生平第一張阿倫唱片的那個晚上, 佢就話唔再領獎了 :(
頭像
minty

文章Madam Ma » 2012-04-19, 08:03

兩首都ok, 是但一首啦, 肯plug肯宣傳就得la. 但電台肯唔肯力捧一個唔拎獎唔賣賬ge八十年代巨星ge第三plug?
頭像
Madam Ma

文章AlanFan » 2012-04-24, 00:42

2 plug已經無行啦...再落嚟都係重新開個vote.睇下click邊首譚杜作品.不過我相信D 飛一定冷過最冷一天.
AlanFan

文章譚氏擁躉 » 2012-04-25, 07:28

AlanFan 寫:2 plug已經無行啦...再落嚟都係重新開個vote.睇下click邊首譚杜作品.不過我相信D 飛一定冷過最冷一天.

前有Fiona, 後有Eason, 今次唔敢樂觀
譚氏擁躉

文章yauwailino2002 » 2012-04-25, 17:20

無啦,返去80年代就可以係咁plug 而家第二plug都無人比面啦
yauwailino2002

文章譚氏擁躉 » 2012-04-26, 01:44

好歌唔一定有好報, 尤其係咁快又攪第二個project!
譚氏擁躉

上一頁下一頁

回到 一般討論區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客