譚詠麟澳門威尼斯個人演唱會

譚詠麟國際歌迷會消息發佈

譚詠麟澳門威尼斯個人演唱會

文章alantamint'lfanclub » 2009-06-15, 21:37

等呀!等呀!終於等到Alan的個人演唱會了.
日期: 7月25日( 星期六) 地點: 澳門威尼斯
如欲訂購門票, 歡迎大家於晚上7:30-10:00致電本會查詢, 截止日期:6 月26 日
頭像
alantamint'lfanclub

Re: 譚詠麟澳門威尼斯個人演唱會

文章Joanne Yeung » 2009-06-16, 15:28

點解而家先有呢個post架........ :shock:
要買都買左啦....... :? 不過買左D好到冇朋友飛姐...... :o
見到個post都冇用啦 :?:
等呀...等呀...等呀...等呀... :ugeek:
頭像
Joanne Yeung

Re: 譚詠麟澳門威尼斯個人演唱會

文章ALAN BAR » 2009-06-16, 19:00

Joanne Yeung 寫:點解而家先有呢個post架........ :shock:
要買都買左啦....... :? 不過買左D好到冇朋友飛姐...... :o
見到個post都冇用啦 :?:
等呀...等呀...等呀...等呀... :ugeek:

按上次屯門市左右簽名會上一位fans club 既工作人員所講, fans club 只提供入場, 佢話你想要有好位就要自己向外揾. 隨時好過fans club 個d 位置架, 你唔見上次屯門攞FANS CLUB 飛個D 仲企得後過現場攞飛個D 咩. 上次就因唔知, 就算12點幾去到, 到等到FANS CLUB 派飛, 巳經要企到係克勤FANS 後面. 亦差不多係全場最後既位置啦. 所以就算早POST 亦唔見得你會買到有好朋友既飛WOU. 可能隨時都係比D好到冇朋友既飛渣. :lol:
頭像
ALAN BAR

回到 歌迷會留言版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客